Op zoek naar wok restaurant sprengenhorst apeldoorn?

   
   
 
wok restaurant sprengenhorst apeldoorn
Tarieven Wok Sprengenhorst.
Wanneer het mogelijk is dat u toch langer verblijft, ook is het niet aangekondigd door u of een van onze medewerkers, wordt elk half uur of een deel daarvan als verlenging aangezien en wordt, zonder uitzondering, tegen bovenstaande verlengingtarieven berekend.
airbnb amsterdam
Reserveer een tafel bij Restaurant Wok Sprengenhorst in Wenum Wiesel.
Voor ons nooit geen wok meer bij de Sprengenhorst. Harry Linschoten 12-09-2012. Het restaurant is in mijn ogen te kollosaal, het eten is zeer goed, als je er met zijn 2e zit dan voel ik me verloren. 8.1 34 recensies.
VPN
Wok Sprengenhorst B.V. in Wenum Wiesel Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Wok Sprengenhorst B.V. Albron Creations Home Event. Koninklijk Park 1. Restaurant De Heerlijckheyt He. Restaurant De Heerlijckheyt He. Bilderberg Hotel De Keizerskro. Chinees Afhaalcentrum Jing-Sh. Potjandorie Apeldoorn B.V.
elektrische sigaret
Reserveren Wok Sprengenhorst.
7345 CM Wenum Wiesel. T 055-31 21 025 na 12 uur. Indien u binnen 48 uur wilt reserveren kunt u, vanaf 12 uur, telefonisch contact met ons opnemen. T 055 31 21 025. Heeft u een allergie, meld het ons bij de Opmerkingen!
slotenmaker amsterdam
Wok Sprengenhorst Welkom bij Wok Sprengenhorst.
Bij Wok Sprengenhorst in Wenum Wiesel gemeente Apeldoorn natuurlijk. Gesitueerd in een prachtige pand, voorheen Restaurant Sprengenhorst, kunt u All-Inn dineren v.a. Dat is inclusief alle dranken als wijnen, tapbieren, frisdranken, koffie/thee, slush enz. Een betere prijs-kwaliteitverhouding is in Apeldoorn en omgeving nauwelijks denkbaar!
polo bedrukken met logo
Wok Sprengenhorst, Wiesel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Zoals vele andere wok restaurants meteen een vreetschuur" lijken, is het bij dit restaurant subtieler aangepakt. En je kunt zelf tappen en drankjes in overvloed. We moeten net wat verder reizen maar. Bedank stefan v. 12 februari 2018 beoordeeld. Wederom heerlijk smullen. Diversen keren nu wezen eten bij Sprengenhorst omdat de eerste keer zo goed bevallen was. Ben nog nooit teleur gesteld in het aanbod. Ondanks dat de parkeerplaats goed vol is merk je het niet als je binnen bent. Er hangt een leuke sfeer. 1 2 3 4 5 6. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt See all hotels. Bilderberg Hotel De Keizerskroon. op 236, km afstand. Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo.
Wok Sprengenhorst in Wenum-Wiesel Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
De omgeving van het restaurant en de locatie is uitstekend. Sprengenhorst is in Apeldoorn en omgeving erg populair geworden en dat kun je merken aan de drukte. Ook op de maandag was het erg druk. Alle zalen waren in gebruik en dat wordt een nadeel! De keuken is bij grote drukte niet berekend op zoveel gasten en zou uitgebreid moeten worden om te voorkomen dat het succes zich tegen het bedrijf gaat keren. Enkele maanden geleden waren we hier ook met een gezelschap op een vrijdagavond en dat was door de drukte bijna niet meer te doen helaas. Datum van je bezoek: 5 apr. Bij een wok moet je geen sterrenkwaliteit verwachten, maar in mijn ogen is behulpzaamheid toch de basis van een restaurant.
Wok Restaurant Sprengenhorst Apeldoorn Chinees restaurant Facebook.
Noemi Simonati heeft 6 nieuwe foto's' toegevoegd sushi met Adina Simonati en István Dulacsi bij Wok Restaurant Sprengenhorst. Ge G spo G ns G ord G. 24 juli Apeldoorn, Nederland. Noemi Simonati heeft een nieuwe foto toegevoegd bij Wok Restaurant Sprengenhorst.
Wok Sprengenhorst in Wenum-Wiesel Eet.nu.
Referee Arbiter 103 punten. op 12 augustus 2014. Sprengenhorst is een uitstekend wok restaurant. Qua eten denk ik de beste in de regio Apeldoorn. Een gigantische keuze mogelijkheid van zeer lekker eten. En dat blijkt, want het zit altijd vol!

Contacteer ons