"De authentiekeThaise keuken bij u thuis"

gallery/lotus-thai-logo-central-01(1)
gallery/food5_pav11

Fooien pot voor weeshuis in Thailand

In Nederland hebben wij het goed, de meesten van ons ook. Helaas geldt dat in Thailand niet voor iedereen. Wij hebben een gezin, net als de meesten van ons, in Thailand heeft niet iedereen een gezin, er zijn vele jonge kinderen wees, of de ouders zijn zo arm, dat zij zelfs hun kind moeten af staan. Voor  ons haast onvoorstelbaar.

Wij zijn gelukkig en dankbaar voor onze kinderen, en trekken ons het lot van deze wezen dan ook aan.

Bij uw kok (Phonnarin Chandet) in het dorp, was vroeger een weeshuis, dit is wegens kosten en gebrek aan inkomsten (giften) helaas gesloten. Dit heeft ons doen besluiten een ander weeshuis in Thailand te zoeken, en dit te steunen. Wij zijn ervan overtuigd, als je goed doet, en anderen helpt, dit je uiteindelijk een beter mens maakt.

De opbrengst van onze fooien pot sparen wij op, dit bedrag doneren wij aan het weeshuis in Thailand. Omdat geld alleen niet alles is, brengen wij deze donatie persoonlijk, als wij in Thailand op vakantie zijn. Wij brengen dan ook tijd door met “onze” weesjes, een beetje aandacht, een knuffel of een flesje geven aan de aller kleinsten, gewoon een beetje liefde en aandacht. Ook proberen we wel wat kleding mee te nemen.

Het weeshuis is dankbaar voor alle hulp.

Als u interesse heeft in ”ons” weeshuis, vindt u meer informatie op hun website, deze is echter wel in het Engels of Thai.

 

http://www.thepattayaorphanage.org

 

 

 

gallery/martin 2 kids
gallery/martin ballen
gallery/phon met kids grond
gallery/phon aandacht grond
gallery/alle kindjes groot