"De authentiekeThaise keuken bij u thuis"

gallery/lotus-thai-logo-central-01(1)

Graag wil ik u informeren over Thais eten en de Thaise keuken.

Thais eten is bij vele buitenlanders beroemd en geliefd. Het is één van de vijf bekendste eetstijlen ter wereld.

Wij, Thaise mensen, hebben al heel lang geleden uitgevonden dat Thais eten erg rijk en voedzaam is. Daarnaast is het ook erg lekker en gezond.

Kruiden zijn een belangrijk ingrediënt van de Thaise keuken; curry pasta bijvoorbeeld, is gemaakt  van de volgende kruiden: citroengras, bergamotbladeren, laos, krachai (een gember soort), ui, knoflook en gedroogde peper. Kruiden bepalen de identiteit van het Thaise eten. Het gebruik van kruiden is om aroma, smaak en kleur toe te voegen, bovendien zijn Thaise kruiden ook heel gezond. Chilipepers bijvoorbeeld, verzachten en reinigen het spijsverteringssysteem. Verder stimuleert het de productie van goede verteringssappen.

Het klinkt gek, maar daarbij helpen chilipepers je ook om af te koelen wanneer je het erg warm hebt, met name in de zomer. Rode pepers zorgen ervoor dat je gaat zweten waardoor het bloed naar je gezicht stroomt. Het zweet verdampt, hierdoor koelt je lichaam uiteindelijk af. Daarom zijn wij, Thaise mensen, trots op onze keuken en ons eten.   Wij willen dan ook aan iedereen, zowel liefhebbers van de Thaise keuken, alsook mensen met interesse voor de Thaise keuken, vertellen over de belangrijkste ingrediënten van Thais eten, namelijk de kruiden.

Ik, als Chef-kok van “Thaise Wok Lotus” en hiermee als vertegenwoordigster van de Thaise keuken wil u hierbij dan ook uitnodigen, om doormiddel van mijn gerechten, iedereen te laten genieten van de heerlijke veelzijdige gerechten die de Thaise keuken te bieden heeft.

Heeft u interesse, of kent u de Thaise keuken al?  Neem contact op met “Thaise Wok Lotus”, dan zal ik u niet teleurstellen.

 

 

 

 

 

gallery/lotus-thai-logo-central-01(1)
gallery/lotus-thai-logo-central-01(1)
gallery/uw chef kok phon

Uw Chefkok Phonnarin Chandet