Meer resultaten voor wok sprengenhorst apeldoorn

   
   
 
wok sprengenhorst apeldoorn
Reserveer een tafel bij Restaurant Wok Sprengenhorst in Wenum Wiesel.
Voor ons nooit geen wok meer bij de Sprengenhorst. Harry Linschoten 12-09-2012. Het restaurant is in mijn ogen te kollosaal, het eten is zeer goed, als je er met zijn 2e zit dan voel ik me verloren. 8.1 34 recensies.
Bureau
Wok Sprengenhorst in Wenum-Wiesel Eet.nu.
Referee Arbiter 103 punten. op 12 augustus 2014. Sprengenhorst is een uitstekend wok restaurant. Qua eten denk ik de beste in de regio Apeldoorn. Een gigantische keuze mogelijkheid van zeer lekker eten. En dat blijkt, want het zit altijd vol!
slotenmaker dongen
Wok Sprengenhorst Welkom bij Wok Sprengenhorst.
Bij Wok Sprengenhorst in Wenum Wiesel gemeente Apeldoorn natuurlijk. Gesitueerd in een prachtige pand, voorheen Restaurant Sprengenhorst, kunt u All-Inn dineren v.a. Dat is inclusief alle dranken als wijnen, tapbieren, frisdranken, koffie/thee, slush enz. Een betere prijs-kwaliteitverhouding is in Apeldoorn en omgeving nauwelijks denkbaar!
colloidaal zilver
Wok Sprengenhorst in Wenum-Wiesel Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
De omgeving van het restaurant en de locatie is uitstekend. Sprengenhorst is in Apeldoorn en omgeving erg populair geworden en dat kun je merken aan de drukte. Ook op de maandag was het erg druk. Alle zalen waren in gebruik en dat wordt een nadeel! De keuken is bij grote drukte niet berekend op zoveel gasten en zou uitgebreid moeten worden om te voorkomen dat het succes zich tegen het bedrijf gaat keren. Enkele maanden geleden waren we hier ook met een gezelschap op een vrijdagavond en dat was door de drukte bijna niet meer te doen helaas. Datum van je bezoek: 5 apr. Bij een wok moet je geen sterrenkwaliteit verwachten, maar in mijn ogen is behulpzaamheid toch de basis van een restaurant.
scootmobielen
Wok Sprengenhorst B.V. in Wenum Wiesel Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Wok Sprengenhorst B.V. Albron Creations Home Event. Koninklijk Park 1. Restaurant De Heerlijckheyt He. Restaurant De Heerlijckheyt He. Bilderberg Hotel De Keizerskro. Chinees Afhaalcentrum Jing-Sh. Potjandorie Apeldoorn B.V.
hoodie bedrukken goedkoop
Wok Sprengenhorst Apeldoorn.
onze facebook pagina. onze twitter pagina. zoek op nieuws.nl. terug naar homepage. Zoeken op nieuws.nl. Huis te koop. Vlogs en Blogs. 3FM Serious Request 2017. Restaurants, Restaurants Wok. Wieselse Enkweg 35. Wenum Wiesel, 7345 CM. onze facebook pagina. onze twitter pagina.
Wok Sprengenhorst, Wiesel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. op 381, km afstand. Restaurants in de buurt. op 366, km afstand. op 109, km afstand. De Heerlijckheyt Het Loo. op 236, km afstand. Attracties in de buurt. op 456, km afstand. op 462, km afstand. op 456, km afstand. Paleis Het Loo. op 284, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Wok Sprengenhorst.

Contacteer ons